Інформація
Пошук
5.0
Кількість відгуків 23
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Валерій
2021-02-22 11:35:59
Дякую за першокласний товар! Замовили ліжко. Прийшло. Упаковано наче скляні вироби! Комплектація в нормі! Виконання складових, деталей супер!!! Приємно вражений! РЕКОМЕНДУЮ!!!
Наталя
2021-02-19 12:29:46
Дуже дякуємо магазину 4 кута за швидкість за якість дивану, за допомогу підібрати тканину. Дякую І рекомендую всім!!!!
Дякуємо за відгук Наталія. Раді, що змогли вам допомогти у виборі тканини і Ви залишились задоволені покупкою дивана Фабене Корнеліус у магазині 4 КУТА !
Наталя
2021-02-19 12:29:46
Дуже дякуємо магазину 4 кута за швидкість за якість дивану, за допомогу підібрати тканину. Дякую І рекомендую всім!!!!
Дякуємо за відгук Наталія. Раді, що змогли вам допомогти у виборі тканини і Ви залишились задоволені покупкою дивана Фабене Корнеліус у магазині 4 КУТА !
Наталія
2021-02-15 13:16:07
Велике дякую консультанту Іванні за поради щодо вибору ліжечок. Якість хороша, робота та доставка швидка, а головне можна замовити розміра які потрібно. Водію Володимиру також дякую). Рекомендую.
Щиро дякуємо за гарну оцінку нашої роботи. Ваші відгуки мотивують нас ставати ще кращими )
Інна
2021-02-13 12:06:54
Приємні ціни,приємні продавці,ми задоволені,рекомендуємо всім цей магазин!!!!!
Дякуємо за довіру та відгук! Завжди раді допомогти !
Леся
2020-12-25 21:41:39
Замовила одразу два дивани: Fabene Aльто і Рома. Вперше замовляла меблі в інтернет магазині. Страшенно хвилювалась. Адже одна справа побачити наживо, інша- на фото. Та, коли привезли мої дивани, до речі, абсолютно безкоштовно, я була в захваті. Дивани класні! І дизайн, і якісно зроблені, і класна тканина! Все супер! Дякую "4кути" за якісні меблі і за якісне обслуговування.
Дякуємо за покупку. Чекаємо Вас з новими покупками! =)
Надія
2020-12-01 13:22:36
Замовляли дитяче двохярусне ліжко з додатковим спальним місцем. Дівчата - консультанти МОЛОДЦІ, швидко допомогли з відбором всіх комплектуючих.Іванка, тобі Спасибі окреме!!! Доставкою, яку рекомендували консультанти, теж задоволені! З приводу оплати, взагалі " респект ", повна довіра до покупця, це заслуговує великої поваги!!! Рекомендую цей магазин всім!!!
Дякуємо за довіру . Будемо раді бачити вас потійним нашим покупцем.
Ирина
2020-11-22 12:59:03
Заказывала диванчик , все договоренности выполнены в срок , консультировали по всем вопросам грамотно и быстро . Спасибо , рекомендую.
Олена
2020-09-28 11:36:29
Доброго дня !!! Замовляла дитяче односпальне ліжко з матрасом,дуже гарна якість,дякую менеджерові за консультацію,підібрали те що я хотіла!!!Щиро дякую за швидку доставку!!!
Оксана
2020-07-17 18:30:08
Швидке виконання інтернет замовлення і вічливе ставлення до клієнта. Дякую за кроки на зустріч і надання знижки!
Світлана
2020-07-17 10:39:42
Чудовий магазинчик! Купували ліжко, якість порадувала, хоча дуже переживала саме за це. Менеджер Іванка, дуже приємна і ввічлива, запевнила що розчаровані не будемо, так і є, одне задоволення! Дякуємо! Рекомендуємо!
Доброго дня Світлана. Щиро дякуємо за приємний відгук. Раді що Ви залишились задоволені покупкою ліжка Арбор Древ Амбер у нашому магазині. З повагою 4 КУТА.
Олена
2020-07-11 10:44:36
Дякуємо за диванчик, дуже все сподобалось.Окремо дякую продавцю-консультанту Іванкі,за допомого у виборі,вона допомогла вибрати нам саме те ,що ми хотіли)Швидко, надійно і красиво.Рекомендую!
Дякуємо, Олене на покупку дивану Фабене Хале. Ми завжди готові допомогти та порадити, щоб зробити Ваші покупки в нашому магазині максимально комфортними і приємними.
Богдан
2020-06-13 14:20:04
Хочу висловити свою подяку менеджеру, саме вона допомогла мені зробити вибір, дуже вам дякую. Гарний магазин, великий вибір, думаю и надалі співпрацювати)
Дякуємо за покупку. Чекаємо Вас з новими покупками
Гвоздь Богдан
2020-06-13 10:35:46
Дуже надійний магазин, великий вибір, замовляв шампури з гравіюванням зробили так як я и хотів. Хочу окремо висловити вдячність менеджеру, саме вона допомогла допомогла мені зробити вибір. Дуже дякую)))
Дякуємо за покупку. Чекаємо Вас з новими покупками
Роман
2020-06-08 14:37:19
Дякуємо менеджеру, за терпіння і допомогу у виборі матрацу. Довго вагались і вибирали, адже це річ яка купується на роки і врахувуючи мої проблеми зі спиною, хотілось вибрати щось справді якісне. під час карантину. Під час карантину, коли все закрито, це не так легко. Добре, була можливість у шоу-румі ознайомитись з асортиментом і побачити реальне їх наповнення, переваги і жосткість. Менеджер порадила нам два варіанти Камелія і Азалія фабрики Матролюкс і грамотно об'яснила віддмінності і переваги. Різниця була в ціні, тому взяли паузу щоб добро обдумати. Наступного ми все таки повернулись і замовили Камелію ( дорожчий), зараз коли вже тиждень спимо на новенькому матраці неймовірно задоволені вибором і можемо з легкістю рекомендувати ваш магазин.
Дякуємо, за відгук. Ми завжди намагаємось зробити Ваші покупки в інтернет-магазині 4 КУТА максимально зручними та ефективними.
Показано з 1 по 15 із 23 (всього 2 сторінок)