Інформація
Пошук
5.0
Кількість відгуків 29
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Вікторія
2021-07-20 12:04:45
Купували дитяче ліжко ! Дуже задоволенні, все вчасно , якісно, хороші консультанти, допомогли зробити правельний вибір! Дякуємо!
Евгеній
2021-04-26 13:33:42
Велике спасибі магазину 4 кута, за дуже красивий і якісний диванчик. Якість виготовлення і матеріалів на вищому рівні. Окрема подяка менеджеру, за індивідуальний підхід і відмінне обслуговування. Дуже задоволений магазином!  Всім РЕКОМЕНДУЮ!!!
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Евгеній
2021-04-26 13:11:57
Велике спасибі магазину 4 кута, за дуже красивий і якісний диванчик. Якість виготовлення і матеріалів на вищому рівні. Окрема подяка менеджеру, за індивідуальний підхід і відмінне обслуговування. Дуже задоволений магазином! Всім рекомендую!!!
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Омелян
2021-04-07 23:04:44
Гарний магазин, рекомендую
Дякуємо за відгук!
Людмила
2021-03-22 15:05:47
В п'ятницю, 19.03.2021 , ми замовили в даному інтернет магазині стіл Модерн D900 фабрики Мелітополь меблі.Наступного дня отримали.Товар якісний і добротний.Упаковка надійна.Ми задоволені.Все супер! Дякуємо за оперативність!))
Марія Тетьянич
2021-02-25 20:51:57
Дуже вдячна магазину 4 кута за красиве та якісне ліжко "Горизонт". За відносно невисоку ціну отримали зручне сучасне ліжко з матрасом в комплекті. Доставка та упаковка зразкова.
Вдячні за довіру. Наш магазин цінує клієнтів і готовий запропонувати вам ліжко на будь який смак та гаманець.
Валерій
2021-02-22 11:35:59
Дякую за першокласний товар! Замовили ліжко. Прийшло. Упаковано наче скляні вироби! Комплектація в нормі! Виконання складових, деталей супер!!! Приємно вражений! РЕКОМЕНДУЮ!!!
Наталя
2021-02-19 12:29:46
Дуже дякуємо магазину 4 кута за швидкість за якість дивану, за допомогу підібрати тканину. Дякую І рекомендую всім!!!!
Дякуємо за відгук Наталія. Раді, що змогли вам допомогти у виборі тканини і Ви залишились задоволені покупкою дивана Фабене Корнеліус у магазині 4 КУТА !
Наталя
2021-02-19 12:29:46
Дуже дякуємо магазину 4 кута за швидкість за якість дивану, за допомогу підібрати тканину. Дякую І рекомендую всім!!!!
Дякуємо за відгук Наталія. Раді, що змогли вам допомогти у виборі тканини і Ви залишились задоволені покупкою дивана Фабене Корнеліус у магазині 4 КУТА !
Наталія
2021-02-15 13:16:07
Велике дякую консультанту Іванні за поради щодо вибору ліжечок. Якість хороша, робота та доставка швидка, а головне можна замовити розміра які потрібно. Водію Володимиру також дякую). Рекомендую.
Щиро дякуємо за гарну оцінку нашої роботи. Ваші відгуки мотивують нас ставати ще кращими )
Інна
2021-02-13 12:06:54
Приємні ціни,приємні продавці,ми задоволені,рекомендуємо всім цей магазин!!!!!
Дякуємо за довіру та відгук! Завжди раді допомогти !
Леся
2020-12-25 21:41:39
Замовила одразу два дивани: Fabene Aльто і Рома. Вперше замовляла меблі в інтернет магазині. Страшенно хвилювалась. Адже одна справа побачити наживо, інша- на фото. Та, коли привезли мої дивани, до речі, абсолютно безкоштовно, я була в захваті. Дивани класні! І дизайн, і якісно зроблені, і класна тканина! Все супер! Дякую "4кути" за якісні меблі і за якісне обслуговування.
Дякуємо за покупку. Чекаємо Вас з новими покупками! =)
Надія
2020-12-01 13:22:36
Замовляли дитяче двохярусне ліжко з додатковим спальним місцем. Дівчата - консультанти МОЛОДЦІ, швидко допомогли з відбором всіх комплектуючих.Іванка, тобі Спасибі окреме!!! Доставкою, яку рекомендували консультанти, теж задоволені! З приводу оплати, взагалі " респект ", повна довіра до покупця, це заслуговує великої поваги!!! Рекомендую цей магазин всім!!!
Дякуємо за довіру . Будемо раді бачити вас потійним нашим покупцем.
Ирина
2020-11-22 12:59:03
Заказывала диванчик , все договоренности выполнены в срок , консультировали по всем вопросам грамотно и быстро . Спасибо , рекомендую.
Олена
2020-09-28 11:36:29
Доброго дня !!! Замовляла дитяче односпальне ліжко з матрасом,дуже гарна якість,дякую менеджерові за консультацію,підібрали те що я хотіла!!!Щиро дякую за швидку доставку!!!
Показано з 1 по 15 із 29 (всього 2 сторінок)