Інформація
Пошук
5.0
Кількість відгуків 16
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Ирина
2020-11-22 12:59:03
Заказывала диванчик , все договоренности выполнены в срок , консультировали по всем вопросам грамотно и быстро . Спасибо , рекомендую.
Олена
2020-09-28 11:36:29
Доброго дня !!! Замовляла дитяче односпальне ліжко з матрасом,дуже гарна якість,дякую менеджерові за консультацію,підібрали те що я хотіла!!!Щиро дякую за швидку доставку!!!
Оксана
2020-07-17 18:30:08
Швидке виконання інтернет замовлення і вічливе ставлення до клієнта. Дякую за кроки на зустріч і надання знижки!
Світлана
2020-07-17 10:39:42
Чудовий магазинчик! Купували ліжко, якість порадувала, хоча дуже переживала саме за це. Менеджер Іванка, дуже приємна і ввічлива, запевнила що розчаровані не будемо, так і є, одне задоволення! Дякуємо! Рекомендуємо!
Доброго дня Світлана. Щиро дякуємо за приємний відгук. Раді що Ви залишились задоволені покупкою ліжка Арбор Древ Амбер у нашому магазині. З повагою 4 КУТА.
Олена
2020-07-11 10:44:36
Дякуємо за диванчик, дуже все сподобалось.Окремо дякую продавцю-консультанту Іванкі,за допомого у виборі,вона допомогла вибрати нам саме те ,що ми хотіли)Швидко, надійно і красиво.Рекомендую!
Дякуємо, Олене на покупку дивану Фабене Хале. Ми завжди готові допомогти та порадити, щоб зробити Ваші покупки в нашому магазині максимально комфортними і приємними.
Богдан
2020-06-13 14:20:04
Хочу висловити свою подяку менеджеру, саме вона допомогла мені зробити вибір, дуже вам дякую. Гарний магазин, великий вибір, думаю и надалі співпрацювати)
Дякуємо за покупку. Чекаємо Вас з новими покупками
Гвоздь Богдан
2020-06-13 10:35:46
Дуже надійний магазин, великий вибір, замовляв шампури з гравіюванням зробили так як я и хотів. Хочу окремо висловити вдячність менеджеру, саме вона допомогла допомогла мені зробити вибір. Дуже дякую)))
Дякуємо за покупку. Чекаємо Вас з новими покупками
Роман
2020-06-08 14:37:19
Дякуємо менеджеру, за терпіння і допомогу у виборі матрацу. Довго вагались і вибирали, адже це річ яка купується на роки і врахувуючи мої проблеми зі спиною, хотілось вибрати щось справді якісне. під час карантину. Під час карантину, коли все закрито, це не так легко. Добре, була можливість у шоу-румі ознайомитись з асортиментом і побачити реальне їх наповнення, переваги і жосткість. Менеджер порадила нам два варіанти Камелія і Азалія фабрики Матролюкс і грамотно об'яснила віддмінності і переваги. Різниця була в ціні, тому взяли паузу щоб добро обдумати. Наступного ми все таки повернулись і замовили Камелію ( дорожчий), зараз коли вже тиждень спимо на новенькому матраці неймовірно задоволені вибором і можемо з легкістю рекомендувати ваш магазин.
Дякуємо, за відгук. Ми завжди намагаємось зробити Ваші покупки в інтернет-магазині 4 КУТА максимально зручними та ефективними.
Оксана
2020-06-04 19:43:41
Приобрели диван Париж 2 для новой квартиры, а именно для просмотра телевизора на кухне вдвоём. Как завод пообещал по времени изготовить-выполнил . Как обещали упаковать и отправить-выполнили. Качеством довольны.Дизайн очень симпатичный . Приятели увидели, такой же захотели купить. Приятно. Заводу и магазину благодарность и успехов!
Марія
2020-04-21 22:34:30
Заказувала двоярусне ліжко, онлайн підтримка завжди, п. ІВАНКА допомагала на відмінно.задоволена ліжко, плюс задоводена самим магазином. Рекомендуюскачати усім!!!!
Маріє, дякуємо Вам за покупку двоярусного ліжка.
Назар
2020-03-05 14:29:36
Магазином задоволений на всі 100% ) все швидко вчасно та надійно, помилково включили доставку в оплату, але на 2 день відправили кошти на картку)
Доброго дня, Назар. Щиро дякуємо за покупку двоярусного ліжка Берест Заріна 90х200. Дякуємо за розуміння та ще раз перепрошуємо за незручність, яка вийшла з оплатою доставки. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою у нас. Щиро Ваш інтернет-магазин 4КУТА.
Алена
2020-02-16 18:28:20
я бы хотела выразить мою благодарность персонально сотруднице онлайн магазина Иванке! я заказала 2 кровати в sleep-expert но к сожалению мой заказ без предупреждения был анулирован. После того как я пыталась перезаказать необходимые мне кровати в других онлайн магазинах и получила везде отказ - кроватей не было в наличии- я позвонила в 4КУТА и услышала Иванку. Иванка постаралась меня успокоить и заверила что сделает все возможное чтобы помочь мне. к моему удивлению через некоторое время Иванка действительно нашла необходимую мне кровать и быстро оформила заказ!!! БОЛЬШОЕ СПАСИБО Иванка!!!!
Шановна Альона, дякуємо Вам за покупку Дитячого ліжка Арбор Древ Немо 80х190 бук. Щиро вдячні за такий приємний відрук, для нас це найбільша нагорода за наші старання. Завжди готові допомогти, порадити та зробити все можливе, щоб Ви залишились задоволенні покупкою в інтернет-магазині 4kyta.com.ua.
Катерина
2019-11-28 16:37:23
Купляли унітаз Ideal Standart tesi з кришкою. Якістю дуже задоволені. Технологія зливу дуже цікава, я такого ще не бачила. Шукала де дешевше цілий тиждень. Ціна в 4 кута виявилася найнижча серед усіх інтернет магазинів. Привезли за пару днів, хоч було написано що товар під замовлення. В цілому залишилася задоволена. Підвела лише Нова Пошта з затримкою відправлення на 4 дні. Дякую вам за якісне обслуговування. Успіхів та процвітання.
Тарас Білик
2019-10-05 15:37:02
Купляли комплект меблів Арбордрев Регіна, ліжко з піжйомним механізмом, комод, 2 тумбочки та матрас Slip&fly. Якістю дуже задоволені. Все приїхало в обговорені терміни ще й менеджер Ірина організувала безкоштовну доставку в м. Золочів та послуги монтажу (правда за окрему оплату). Ціни одній з найдешевших на ринку. Дякуємо за оперативність та сервіс. Успіху вам та поменше конкурентів. Наступна наша покупка тільки у вас.
Ольга
2019-09-06 11:42:25
Замовляла ширму в масажний кабінет. Ширма мала бути з логотипом. В магазині 4 кута погодились нанести логопит за 400 грн на 1 секцію. Якістю ширми повністю задоволена. Магазин швидко справився з моїм замовлення. Ширма вийшла дуже гарно. Головна перевага те що вона з дерева і двохстороння. Попередня ширма в мене була з тканини- брала не в цьому магазині. На неї попала олійка. Відтерти так і не вдалось ширма просто розлізлась. Рекомендую даний магазин.
Показано з 1 по 15 із 16 (всього 2 сторінок)