Інформація
Пошук
5.0
Кількість відгуків 39
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Світлана
2022-04-30 17:27:30
Брала на цьому сайті продукцію, відразу зреагували, через день замовлення прийшло, дякую вам!!! З задоволенням буду замовляти ще!!! Упакування надійне!!! Рекомендую!
Юрій Козлов
2022-02-04 17:48:29
Придбав ванну фірми Basco 130x70 дуже задоволений якістю ванни і обслуговуванням. Рекомендую
Оксана
2022-01-29 10:57:16
Дякую за консультацію у виборі матеріалу для дивану. Диван ідеально вписався в інтер'єр. Рекомендую всім покупцям
Антон
2022-01-27 18:09:22
Заказывал ванну. Всё дошло в сроки! Менеджеры компетентны и отзывчивы! Много товаров в магазине - буду обращаться ещё! Всем рекомендую!
Михайло
2021-12-04 19:41:35
Замовив ванну в магазині 4 кута при замовленні отримав консультацію та взяв ще деякі комплектуючі. Все що замовив отримав в повному комплекті, надійно упаковані. Доставили за 5 днів, чим був приємно вражений. Продавці відповідальні. Велике вам дякую. Якщо хтось шукає подібний товар, звертайтесь до цього магазину, не пожалкуєте
Щиро дякуємо Михайло, що оцінили високо наші старання. Звертайтесь, ще у нас для постійних клієнтів діють хороші знижки.
Богдан
2021-10-08 13:42:19
Працюю з цією компаниею не перший рік, завжди все як домовляємось, дуже кчемні дівчата з консультації, гарні ціни, широкий вибір. Так тримати, Молодці. 5*
Дякуємо за відгук, у нас завжди екслюзивні умови для постійних клієнтів.
Людмила
2021-10-04 22:23:14
Купувала ширму. Заказ робила через інтернет-магазин. Коли не бачиш товар вживу, трохи складно зрозуміти якість, матеріал і т.д. Але менеджер магазину Іванка дуже професійно підійшла до справи і не залишила жодних питань без відповіді. Якість на висоті за розумну ціну. Оперативна доставка. Хороша транспортна упаковка. Дякую!
Ирина
2021-09-07 13:08:10
Заказывали кровать Регина люкс. Отношение персонала замечательное,помогли, рассказали и посоветовали. Заказ пришел быстро, хорошо упакован. Спасибо вам большое.
Дякуємо, що оціниди наші старання !
Андрей
2021-09-06 14:53:33
Покупал ванну в данном магазине, во первых самая низкая цена по магазинам в сети интернет, да и вообще. В подарок к ванне получил качественный сифон click-clack и бесплатную доставку. Рекомендую данный магазин. Всем удачных покупок.
Дякуємо за приємний відгук !
Наталья
2021-08-12 15:15:06
Заказывали диван Ненси. Менеджеры магазина грамотно и квалифицировано помогли определиться с тканями и цветом. Диван аыпонен качественно в оговоренные сроки. Нам очень понравился. Кроме того, когда фирма -доставщик выставила счет по доставке дивана в наш регион, работники магазина помогли разобраться с этой ситуацией, в результате чего счет значительно снизился, за что отдельное спасибо. Магазин рекомендую.
Дякуюємо Вам Наталія за відгук. Раді, що вдалось вирішити це питання на Вашу користь.
Вікторія
2021-07-20 12:04:45
Купували дитяче ліжко ! Дуже задоволенні, все вчасно , якісно, хороші консультанти, допомогли зробити правельний вибір! Дякуємо!
Евгеній
2021-04-26 13:33:42
Велике спасибі магазину 4 кута, за дуже красивий і якісний диванчик. Якість виготовлення і матеріалів на вищому рівні. Окрема подяка менеджеру, за індивідуальний підхід і відмінне обслуговування. Дуже задоволений магазином!  Всім РЕКОМЕНДУЮ!!!
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Евгеній
2021-04-26 13:11:57
Велике спасибі магазину 4 кута, за дуже красивий і якісний диванчик. Якість виготовлення і матеріалів на вищому рівні. Окрема подяка менеджеру, за індивідуальний підхід і відмінне обслуговування. Дуже задоволений магазином! Всім рекомендую!!!
Доброго дня, дякуємо за відгук!
Омелян
2021-04-07 23:04:44
Гарний магазин, рекомендую
Дякуємо за відгук!
Людмила
2021-03-22 15:05:47
В п'ятницю, 19.03.2021 , ми замовили в даному інтернет магазині стіл Модерн D900 фабрики Мелітополь меблі.Наступного дня отримали.Товар якісний і добротний.Упаковка надійна.Ми задоволені.Все супер! Дякуємо за оперативність!))
Показано з 1 по 15 із 39 (всього 3 сторінок)