Інформація
Пошук

Акрилова ванна Polimat Classic 150х75 пряма + ніжки (00279)

Виробник: Polimat
Код товару: 17996-01
-28 %
Акція
Топ Продаж

До кінця акції залишилось:

Короткий опис


Гарантуємо ФІКСОВАНУ ДОСТАВКУ В СУМІ 599 ГРН НА ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ при купівлі комплекту “ванна + ніжки + панель + сифон“       Акрилова ванна Polimat Classic 150x75 завдяки простоті та лаконічному дизайну стала за ... Читати далі...

Короткі характеристики


Вага, кг - 15
Висота (мм) - 395
Гарантія, років - 10 років
Довжина (мм) - 1500
Колір - Білий
Колекція - Польща
Матеріал - Акрил
Об'єм води - 115
Опора - Ніжки в комплект входять
Підголівник - В комплект не входить
Дивитись всі характеристики

Отримати консультацію / допомога з покупкою!
11660.00 грн 8399.00 грн

  • Наявність: В наявності

Гарантуємо ФІКСОВАНУ ДОСТАВКУ В СУМІ 599 ГРН НА ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ при купівлі комплекту “ванна + ніжки + панель + сифон“  

    Акрилова ванна Polimat Classic 150x75 завдяки простоті та лаконічному дизайну стала за короткий час чи не однією з найпопулярніших моделей фабрики Polimat. А широка гамма розмірів по довжині дозволить підібрати вам саме ту модель, яка ідеально підійде під параметри вашої ванни кімнати. Чи якісно виконана пряма ванна? Можете бути впевнені, купляючи продукцію Полімат ви інвестуйте в якість та довговічність виробу. Європейські стандарти та підхід роблять свою справу. Контроль на кожному етапі виробництва забезпечує практично мінімальні допуски браку.

    Коротко розповімо вам про особливості технології виготовлення. У виробництві використовується акриловий лист білосніжного кольору товщиною не менше 5 мм. Армування стінок скловолоконними матами надає міцність і необхідну жорсткість. Дно ванни посилене ДСП плитою товшиною 18 мм. Це посилення слугує не тільки для міцності ванни, а й для кріплення опор (ніжок). Панель для ванни Classic 150х75 має заглиблення в низу на всю довжину. Комусь може здатися, що це просто дизайнерський хід. І це насправді так, адже таке заглиблення придає ванні своєрідну "фішку" в зовнішньому вигляді і не робить її прямокутною коробкою. А ще (про це мало хто здогадується) забезпечує комфортний підхід до ванни, коли пальці ніг не впираються одразу в панель. Акрилова поверхня ванни не тільки "тепла" на дотик (через термічні якості акрилу), але й має чудові антибактеріальні властивості, практично не має мікропор, а це означає, що її буде дуже легко підтримувати в чистоті за допомогою засобу для чищення ванн та піддонів Beco Professional (SR-W-B). Вся продукція Polimat має європейський сертифікат ISO 9001: 2008.

     Панель для ванни може бути в двох кольорах біла або чорна. 

    Отже якщо ви надумали купити ванну Полімат Класік 150x75 звертайтеся в наш магазин 4kyta.com.ua. Ми надамо вам безкоштовну консультацію, підберемо для вас необхідний вам товар та організуємо доставку до вашого міста.

Ванни
Вага, кг 15
Висота (мм) 395
Гарантія, років 10 років
Довжина (мм) 1500
Колір Білий
Колекція Польща
Матеріал Акрил
Об'єм води 115
Опора Ніжки в комплект входять
Підголівник В комплект не входить
Торцевий екран В комплект не входить
Форма Пряма
Фронтальний екран В комплект не входить
Хромотерапія або підсвітк В комплект не входить
Ширина (мм) 750

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Ванни, Polimat

Відгук покупців про товар